Tervezés

Legyen Önnek is
energiahatékonyan épített, felújított otthona!

Családi ház, ikerház, társasházi lakás építésében, felújításában gondolkodik? Esetleg új aktív, passzív házat építtetne?
Segítünk tervezett beruházásának lebonyolításábana műszaki tervezéstől, az engedélyeztetésen át, a teljes kivitelezés lebonylításáig.

Műszaki
tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés
lebonyolítása


Átfogó energiahatékonysági csomag kidolgozását követően vállaljuk ügyfeleink számára a teljes műszaki tervezés, és engedélyeztetés lebonyolítását (amennyiben a beruházás ezt szükségessé teszi). Ezen kívül segítünk a megfelelő kivitelező kiválasztásában, felügyeljük a teljes kivitelezést is, melyhez igény esetén megbízható alvállalkozó partnereket is biztosítunk.


Aktív- és passzívház
tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése


Vállaljuk új kis energiafogyasztású, aktív- és passzív családi házak, ikerházak vagy kisebb társasházak tervezését, engedélyeztetését, és kivitelezésének felügyeletét, vagy kivitelezését megbízható alvállalkozó partnerek bevonásával.


Teljeskörű
ház vagy
lakásfelújítás,
smart technológiák
beépítésével,
belsőépítészeti megoldásokkal


Vállaljuk családi házak, ikerházak, társasházi lakások teljeskörű felújítását, belső építészeti, gépészeti megújítását energiahatékonysági szempontok figyelembe vételével, okos (smart) technológiák, megoldások beépítésével.

Kérjen személyre szabott árajánlatot
tervezésre!

Kapcsolódó bejegyzéseink

Tájékoztatjuk minden meglévő Ügyfelünket és leendő Ügyfeleinket, hogy nevünk 2018. december 15-től ENCO-LG Energia Kft-re változott.

Az LG Energia Kft. az ENCO Europe Kft. hivatalos partnereként tovább bővíti szolgáltatási körét. A két cég összeolvadásából létrejött ENCO-LG Energia Kft. immár nagyobb szakértői gárdával áll az Ügyfelek rendelkezésére. Korábbi szolgáltatásaink változatlanok, melyek közt megtalálható az energetikai szakreferens, az energetikai audit, és az energia menedzsment szolgáltatás is. Összeolvadásunk legnagyobb előnye, hogy immár nagyobb csapat, szélesebb tudásával szolgálhatjuk ki Partnereinket, az ENCO szakembereivel szolgáltatási körünkbe integrálhattuk az energia beszerzés lebonyolítását, valamint az energia jogi tanácsadást is.