Legyen Önnek is
energiahatékonyan épített, felújított irodája, telephelye!

Amennyiben cége telephelyén, irodájában vagy intézményi épületének felújításában, új épület(rész) építésében, kialakításában gondolkodik, és szeretne energiatudatos épületet segítünk! Aktív vagy passzív épület, energiahatékony épületek műszaki tervezésétől az engedélyeztetésen át a teljes kivitelezés lebonyolításáig. Emelett megújuló és konvencionális energetikai megoldások kiépítésében, bevezetésében és ellenőrzésében nyújtunk támogatást.

Műszaki
tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés
lebonyolítása


Energia menedzsment, energetikai audit vagy energetikai szakreferens szolgáltatásaink keretében végzett energiahatékonysági felmérést követően vállaljuk új beruházás esetén akár a teljes műszaki tervezés és engedélyeztetés lebonyolítását (amennyiben a beruházás ezt szükségessé teszi). Ezen kívül segítünk a megfelelő kivitelező kiválasztásában, felügyeljük a teljes kivitelezést is, melyhez igény esetén megbízható alvállalkozó partnereket is biztosítunk.


Aktív- és passzív épületek
tervezése, engedélyeztetése, kivitelezése


Vállaljuk új kis energiafogyasztású, aktív- és passzív irodák, telephelyek, intézményi épületek, épületrészek tervezését, engedélyeztetését, és kivitelezésének felügyeletét, vagy kivitelezését megbízható alvállalkozó partnerek bevonásával.

Megújuló, zöld energetika

A megújuló energiaforrások hasznosítása terén cégünk foglalkozik a kisebb teljesítményű biomassza tüzelőanyagú, geotermikus erőművekkel, okos (smart) technológiák bevezetésével. Tevékenységünk kiterjed napkollektoros kisteljesítményű hőtermelő technológiákkal a fosszilis tüzelőanyagok kiváltására, amely magában foglalja a következőket: műszaki-gazdasági elemzés, esettanulmányok készítése, tervtenderek kiírása, bonyolítása, engedélyeztetése, supervisor-i tevékenység a megvalósulás alatt.

Konvencionális energetika

Amennyiben zöld vagy megújuló energia hasznosítására nincs lehetőség, akkor a fosszilis energiahordozók és ezek felhasználása területén nyújtunk segítséget a legfejlettebb technológiák adta lehetőségeket kihasználva.

Kérjen személyre szabott árajánlatot
tervezésre!