Finanszírozás

Önrész?

Pályázat?

Hitel?

Lízing?

Energiatakarékossági javaslatok megvalósításához

Segítünk megtalálni az Ön vagy vállalkozása számára legoptimálisabb finanszírozási formát az általunk javasolt energiacsökkentési, energiatakarékossági javaslatok, beruházások megvalósításához.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális és a jövőbeni hazai és nemzetközi energetikai pályázatokat, melyek előkészítésében a kezdetektől a pályázat benyújtásáig támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Információt, tanácsot adunk az aktuális hitel és lízing lehetőségekről, és segítünk kiválasztani a vonatkozó ajánlatok és pályázati lehetőségek közül a legjobb variációt energiahatékonysági beruházása megvalósításához, hogy a legkisebb önrész befektetésével a legnagyobb energiamegtakarítást érhesse el.


Sikerdíjas
konstrukció

Sikerdíjas konstrukcióban is kínáljuk szolgáltatásaink egy részét, így Önnek csak a ténylegesen megtakarított energiaköltségek után kell díjat fizetnie! A konstrukció lényege, hogy:

  • az energetikai felmérésért fizetendő díjat a felújítás elvégzését megelőzően Önnek nem kell azonnal megfizetnie,
  • a felújítás elvégzését követően sem hagyjuk Önt magára,
  • kontroll alatt tartjuk a kivitelezőket annak érdekében, hogy elérjük a vállalt megtakarítást.

Kérjen személyre szabott árajánlatot
finanszírozásra!

Kapcsolódó bejegyzések

Tájékoztatjuk minden meglévő Ügyfelünket és leendő Ügyfeleinket, hogy nevünk 2018. december 15-től ENCO-LG Energia Kft-re változott.

Az LG Energia Kft. az ENCO Europe Kft. hivatalos partnereként tovább bővíti szolgáltatási körét. A két cég összeolvadásából létrejött ENCO-LG Energia Kft. immár nagyobb szakértői gárdával áll az Ügyfelek rendelkezésére. Korábbi szolgáltatásaink változatlanok, melyek közt megtalálható az energetikai szakreferens, az energetikai audit, és az energia menedzsment szolgáltatás is. Összeolvadásunk legnagyobb előnye, hogy immár nagyobb csapat, szélesebb tudásával szolgálhatjuk ki Partnereinket, az ENCO szakembereivel szolgáltatási körünkbe integrálhattuk az energia beszerzés lebonyolítását, valamint az energia jogi tanácsadást is.