Önrész?

Pályázat?

Hitel?

Lízing?

Energiatakarékossági javaslatok megvalósításához

Segítünk megtalálni az Ön vagy vállalkozása számára legoptimálisabb finanszírozási formát az általunk javasolt energiacsökkentési, energiatakarékossági javaslatok, beruházások megvalósításához.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális és a jövőbeni hazai és nemzetközi energetikai pályázatokat, melyek előkészítésében a kezdetektől a pályázat benyújtásáig támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Információt, tanácsot adunk az aktuális hitel és lízing lehetőségekről, és segítünk kiválasztani a vonatkozó ajánlatok és pályázati lehetőségek közül a legjobb variációt energiahatékonysági beruházása megvalósításához, hogy a legkisebb önrész befektetésével a legnagyobb energiamegtakarítást érhesse el.


Sikerdíjas
konstrukció

Sikerdíjas konstrukcióban is kínáljuk szolgáltatásaink egy részét, így Önnek csak a ténylegesen megtakarított energiaköltségek után kell díjat fizetnie! A konstrukció lényege, hogy:

  • az energetikai felmérésért fizetendő díjat a felújítás elvégzését megelőzően Önnek nem kell azonnal megfizetnie,
  • a felújítás elvégzését követően sem hagyjuk Önt magára,
  • kontroll alatt tartjuk a kivitelezőket annak érdekében, hogy elérjük a vállalt megtakarítást./li>

Energiahatékonysági adókedvezmény gazdasági társaságoknak

2017. január 1-től társasági adókedvezményben részesülhetnek azok a vállalkozások, amelyek energiahatékonyságot javító beruházásokat valósítanak meg. Az adókedvezmény mértéke az elszámolható költség legfeljebb 30 százaléka (de legfeljebb jelen értéken 15 millió eurónak megfelelő forintösszeg) lehet. Ennek mértékét kisvállalkozások 20, középvállalkozások 10 százalékponttal tovább növelhetik.

A kedvezmény igénybevételéhez azonban auditori igazolás szükséges!

Kérjen személyre szabott árajánlatot
finanszírozásra!

Kapcsolódó bejegyzések