Energiagazdálkodás

Energiagazdálkodás szolgáltatásunk keretén belül megvizsgáljuk és elemezzük cége energia felhasználását, tájékoztatjuk a legkedvezőbb szerződéses- és tarifa besorolási lehetőségekről. Ezen felül javaslatot teszünk a költség- és energiahatékony működésre, az ehhez szükséges adminisztációs folyamatok módosításaira és beruházási lehetőségekre.

Vizsgálat, elemzés

Kedvező tarifák

Energiahatékonyság

Folyamatoptimalizálás

parallax background

Energiagazdálkodási szolgáltatásunk
keretében
optimalizáljuk
energetikai költségeit

az üzembiztonság fenntartása mellett.

Az alábbi villamos-, földgáz- és hőenergia, valamint víz felhasználására vonatkozó tevékenységek elvégzését vállaljuk:

ISO 50 001

Energiagazdálkodási rendszer bevezetése

Azon vállalatok, melyek megfelelnek az ISO 50001 minősítésnek, mentesülhetnek a kötelező – az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerinti – energetikai audit alól. Megfelelő stratégia kidolgozásával, kifejezetten erre szakosodott partnerünkkel közösen segítünk vállalkozásának eljutni a minősítés megszerzéséhez, illetve a későbbiekben ennek megtartásában.

Versenyképesség javítása

Elég versenyképes vállalkozása?

Az energiafelhasználás hatékonyabbá tétele, az energiaköltségek csökkentése a vállalati szférában jelentősen hozzájárul a versenyképesség javulásához. Célunk, hogy az energetikai auditra nem kötelezett hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat is megismertessük a hatékony energiafelhasználással. Legyen szó akár egyedileg testre szabott energiacsökkentő program kidolgozásáról, megújuló zöld, okos (smart) vagy konvencionális energetikai szolgáltatásokról, szakembereinkhez bizalommal fordulhatnak.


Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Kis üzemi épületek (kkv)

Kis üzemi épületek (kkv)

Mezőgazdasági épületek, technológia

Mezőgazdasági épületek, technológia

Nagy üzemi épületek, ipari technológia

Nagy üzemi épületek, ipari technológia

Irodaépületek

Irodaépületek

Szállodák és fürdők

Szállodák és fürdők

Energiaszolgáltatás

Energiaszolgáltatás

Energiatakarékosság

Energiacsökkentő, energiatakarékossági program

Az ingatlan és tevékenység figyelembe vételével segítünk kidolgozni megfelelő energiatakarékossági programot vállalkozásának. Helyszíni konzultáció, az ingatlan és a tevékenység felmérése, valamint az energiaszámlák megismerése után a cégre szabott, egy vagy többlépcsős energiaköltség csökkentő programot, javaslatcsomagot dolgozunk ki, illetve segítünk ennek megvalósításában. Programjaink segítségével vállalkozásának biztosítjuk a teljes kontrollt az energiaköltségei felett, mely révén kiszámíthatóbbá és tervezhetőbbé válnak vállalkozása költségei.

Kérjen személyre, cégére szabott árajánlatot
energiagazdálkodási szolgáltatásra!

Kapcsolódó bejegyzéseink