Az energiafelhasználás hatékonyabbá tétele, az energiaköltségek csökkentése a vállalati szférában jelentősen hozzájárul a versenyképesség javulásához. Célunk, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat megismertessük a hatékony energiafelhasználással. Legyen szó akár energetikai auditról, egyedileg testre szabottenergiacsökkentő program kidolgozásáról, új energiagazdálkodási rendszer bevezetéséről, megújuló zöld, okos (smart) vagy konvencionális energetikai szolgáltatásokról, szakembereinkhez bizalommal fordulhatnak.

Szolgáltatások

Intézmények, önkormányzati illetve egyházi tulajdonú középületek energiahatékonysági felülvizsgálata

Vállaljuk középületek, állami, önkormányzati illetve egyházi tulajdonú intézmények (pl.: hivatalok, kórházak, iskolák) energiahatékonysági felülvizsgálatát, illetve ez alapján

  • egyszerű, azonnal életbe léptethető költségcsökkentési javaslatok kidolgozását,
  • nagyobb, összetettebb költségcsökkentési javaslatok kidolgozását beruházási és megtérülési számításokkal alátámasztva,
  • beruházási rangsor felállítását az egyes fejlesztések, illetve több épület üzemeltetése esetén az egyes épületek között.

Támogatást nyújtunk a projekt tervezésétől, EU-s és hazai pályázatok kiválasztásában, előkészítésében, és a teljes pályázati kivitelezésben egyaránt.