Energiahatékonysági tanácsadás mindenkinek

Energiahatékonysági tanácsadási szolgáltatásainkat egyaránt kínáljuk lakossági, vállalati és állami, intézményi ügyfeleink számára. A tanácsadás során az energiatakarékossági célok megvalósítása mellett figyelmet fordítunk azok ár/érték alapú megvalósítására, gazdasági számításokkal támasztjuk alá javaslatainkat, és megfelelő finanszírozási formát is kidolgozunk az energiahatékonysági csomag mellé.

Lakossági ügyfeleinknek

Lakossági ügyfeleink részére az energetikai tanúsítvány elkészítésén túl energiahatékonysági tanácsadás keretében vállaljuk egyszeri helyszíni konzultációt követően átfogó energiatakarékossági csomag kidolgozását hőkamerás vizsgálat segítségével. A szigetelésen és a nyílászárócserén túl sokkal szélesebb körű, megújuló energiát és okos technológiát, valamint a fogyasztói szokásokat, szempontokat is figyelembe vevő javaslatcsomaggal látjuk el ügyfeleinket.  Ezen kívül vállaljuk komplett családi házak (passzív és aktív házak), kisebb társasházak tervezését, valamint ingatlanok értékesítését megelőző ösztönző csomag kidolgozását, melyben szintén megjelenítjük a fenti szempontokat. A tanácsadást és a tervezést követően támogatást nyújtunk a megvalósításban is, segítünk a műszaki tervezés és engedélyeztetés lebonyolításában, és a kivitelezés szakmai felügyeletében, valamint a megfelelő finanszírozási csomag kidolgozásában, energetikai, energiatakarékossági pályázatok előkészítésében.

Referenciáink

 

Gazdasági társaságoknak, Intézményeknek

Az energiafelhasználás hatékonyabbá tétele, az energiaköltségek csökkentése a vállalati szférában jelentősen hozzájárul a versenyképesség javulásához. Célunk, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat megismertessük a hatékony energiafelhasználással. Legyen szó akár energetikai auditról, egyedileg testre szabott energiacsökkentő program kidolgozásáról, új energiagazdálkodási rendszer bevezetéséről, megújuló zöld, okos (smart) vagy konvencionális energetikai szolgáltatásokról, szakembereinkhez bizalommal fordulhatnak.

Dr. Ősz János ügyvezető a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által bejegyzett energetikai auditor, aki így minden törvényi előírásnak megfelelve végzi tevékenységét.

Referenciáink