Versenyképesség javítása

Elég versenyképes vállalkozása?

Az energiafelhasználás hatékonyabbá tétele, az energiaköltségek csökkentése a vállalati szférában jelentősen hozzájárul a versenyképesség javulásához. Célunk, hogy az energetikai auditra nem kötelezett hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat is megismertessük a hatékony energiafelhasználással. Legyen szó akár egyedileg testre szabott energiacsökkentő program kidolgozásáról, megújuló zöld, okos (smart) vagy konvencionális energetikai szolgáltatásokról, szakembereinkhez bizalommal fordulhatnak.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Kis üzemi épületek (kkv)
Mezőgazdasági épületek, technológia
Nagy üzemi épületek, ipari technológia
Irodaépületek
Szállodák és fürdők
Energiaszolgáltatás

Energiatakarékosság

 Energiacsökkentő, energiatakarékossági program

Az ingatlan és tevékenység figyelembe vételével segítünk kidolgozni megfelelő energiatakarékossági programot vállalkozásának. Helyszíni konzultáció, az ingatlan és a tevékenység felmérése, valamint az energiaszámlák megismerése után a cégre szabott, egy vagy többlépcsős energiaköltség csökkentő programot, javaslatcsomagot dolgozunk ki, illetve segítünk ennek megvalósításában. Programjaink segítségével vállalkozásának biztosítjuk a teljes kontrollt az energiaköltségei felett, mely révén kiszámíthatóbbá és tervezhetőbbé válnak vállalkozása költségei.

Megújuló, zöld energetika

 Megújuló, zöld energetikai szolgáltatások

A megújuló energiaforrások hasznosítása terén cégünk foglalkozik a kisebb teljesítményű biomassza tüzelőanyagú, geotermikus erőművekkel, okos (smart) technológiák bevezetésével. Tevékenységünk kiterjed napkollektoros kisteljesítményű hőtermelő technológiákkal a fosszilis tüzelőanyagok kiváltására, amely magában foglalja a következőket: műszaki-gazdasági elemzés, esettanulmányok készítése, tervtenderek kiírása, bonyolítása, engedélyeztetése, supervisor-i tevékenység a megvalósulás alatt.

Konvencionális energetika

 Konvencionális energetikai szolgáltatások

Amennyiben zöld vagy megújuló energia hasznosítására nincs lehetőség, akkor a fosszilis energiahordozók és ezek felhasználása területén nyújtunk segítséget a legfejlettebb technológiák adta lehetőségeket kihasználva.

Ajánlatkérés

Kérjen  cégére szabott egyedi árajánlatot energetikai támogatás szolgáltatásainkra!

Energetikai támogatás, megújuló és konvencionális energia - kapcsolódó bejegyzéseink