A Budán található Klebelsberg Kultúrkúria az ország egyik legszínesebb és leggazdagabb kulturális eseményekkel Klebelsberg Kultúrkúria Zöldág Nap -  LG Energia Kft. előadás a családi házak felújításárólrendelkező művészeti központja. Programjai között megtalálhatóak a komolyzenei és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, klasszikus és kortárs képző és iparművészeti kiállítások, irodalmi és művészettörténeti előadások, tánc és design bemutatók, workshopok és konferenciák egyaránt.

Mindezek mellett a Kultúrkúria Magyarország egyik leginkább környezettudatos kulturális intézménye.

Családi házak felújítása, finanszírozási lehetőségek, energiatudatos belsőépítészeti megoldások

2015. május 16-án a Kultúrkúria Zöldág Nap rendezvényét szervezte meg, melyen számos környezetvédelemhez kapcsolódó program megrendezésére került sor, többek között bio étel- és italkóstolóra, újrahasznosított anyagokból készült divatbemutatóra, illetve cégünk, az LG Energia Kft. is felkérést kapott egy a zöld energetikához kapcsolódó, energetikai felújítási lehetőségeket, klímabarát energia-megtakarítási lehetőségeket bemutató előadás megtartására.

 

Családi házak felújítása energiatudatosan, finanszírozási lehetőségek,  belsőépítészeti megoldásokA rendezvényen elsősorban a családi házakban rejlő energetikai felújítási lehetőségekről, az energiagazdaságosság fontosságáról, a  megújuló energiák használatáról, és az ezekben rejlő megtakarítási potenciálról beszéltünk. Az előadást Ősz András ügyvezető, közgazdász tartotta, aki elsősorban a finanszírozási lehetőségekről, illetve a felújítások gazdasági oldaláról beszélt. Mattyasovszky Zsolnay Mihály építész pedig a legújabb technológiai trendekről, belsőépítészeti megoldásokról beszélt, illetve a viselkedés, az emberi szokások szerepéről a tervezésben. Előadóink felhívták a figyelmet arra, hogy a komplex tervezés nélkül elvégzett felújítások milyen hátrányokkal és veszélyekkel járhatnak.

Kapcsolódó hírek

Cimke: