Az LG Energia új bázisa: Energiahatékonyság itt is szem előtt tartva

A megrendelések dinamikus növekedése miatt elengedhetetlenné vált a közelmúltban, hogy váltsunk, és az eddigi Budakeszin található mini irodánkat egy tágasabb, fővárosi bázissal egészítsük ki. Idén márciustól már Újbudán várjuk ügyfeleink megtisztelő megbízásait. A Petzvál József utca 44. szám alatti I-Office irodaház nem csak a könnyű megközelíthetősége, hanem a nagyobb mérete miatt is praktikus választás volt a részünkről.Budapest, Petzvál József utca 44 Természetesen az új irodaház kiválasztásánál energetikai szempontok is közrejátszottak, hiszen egy energiahatékonyan felújított irodaházat választottunk minimalizálva ezzel saját rezsiköltségünket.

De mi volt az oka a költözésnek?

Az elsősorban a nagyvállalati energetikai auditoknak köszönhető megnövekedett rendelésállomány miatt  a közelmúltban két fiatal mérnök szakember csatlakozott hozzánk. Gidró Zsuzsánna épületgépészként 2016. februártól, míg Fóti Bence gépészmérnökként márciustól erősíti az LG energia Kft. csapatát. A fiatal mérnökök megjelenése részét képezi a gyakornoki programunknak, amelynek a célja az, hogy az energiagazdálkodás világában naprakész tudással rendelkező szakemberek lehetőséget kapjanak a bizonyításra. Mindkét fiatal munkatársunk a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzős hallgatója, akiknek lehetőségük nyílik az iskolapadban megszerzett tudásuk kamatoztatására a gyakorlatban is.

A napi munkavégzés mellett azonban más kihívások is várnak az  új munkatársakra. Bence például Németországban vesz részt a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által szervezett “Energiahatékonyság az iparban” szakmai úton, ahol német szakemberek többek között új energiatechnológiai koncepciókról, az Ipar 4.0-ról és az energiamenedzsment szerepéről tartanak előadásokat, de sor kerül céglátogatásokra, valamint referenciaprojektek és egy modellüzem megtekintésére is. Mivel rendkívül fontosnak tartjuk a munkatársak folyamatos képzését, ezért reméljük a jövőben több hasonló lehetőséget tudunk biztosítani kollégáink számára.

Kapcsolódó hírek

Cimke: