Az LG Energia Kft. 2002 óta foglalkozik a megújuló energiaforrásokLG Energia Kft. - Living green, life is green hazai alkalmazásának kutatásával és a hő- és villamosenergia-termelés hatékonyságának javításával. Az alapítástól kezdve az volt a cég filozófiája, hogy tapasztalt energetikusok tehetséges fiatalokkal együtt valósítsák meg a fejlesztést és tervezést. Az elmúlt 14 évben jelentős ismeret halmozódott fel a vízüzem és a megújuló energetika területen.

LG Energia: „living green, life is green”

Mottónk aliving green, life is green” vagyis „élj zölden, az élet zöld”!  Ezt nem csak munkaeszköznek tekintjük, de életfilozófiánkat is hűen tükrözi, és hiszünk benne, hogy a jövő generáció életfilozófiájává is válhat.

E szemléletmódot és a felhalmozott ismereteket kívánjuk felhasználni az épületek és/vagy gyártási, szolgáltatási technológiák energiafelhasználásának költség-optimális csökkentésére az energetikai, építész, épületgépész mérnökök, közgazdászok és társadalom/viselkedés tudomány szakértők együttműködésével, szakismeretük integrálásával. Ez lehetővé teszi Ügyfeleink számára, hogy komplexen, széles körűen vizsgáljuk a gyártóktól és a kivitelezőktől függetlenül az energiafelhasználás hatékonyságát, és ezáltal – a rendelkezésre álló erőforrásokat figyelembe véve – maximalizálni tudjuk az elérhető energiatakarékosságot.

Az LG Energia Kft. legfőbb célkitűzése, hogy a magánszemélyeket és a vállalkozásokat egyaránt segítse egy zöldebb, megújuló energiákat preferáló jövő felé, jelentős energiamegtakarításokhoz segítve ezáltal ügyfeleit.

Dr. Ősz János, a magyar energetika meghatározó szakembere hosszú évtizedek óta, cégünk alapítója és ügyvezetője, aki többek között fiával, Ősz Andrással és más energetikai szakemberekkel segít otthonát, vállalkozását energiatudatosabbá, energiatakarékosabbá tenni.

PARTNEREINK